Over mij

Nick Toren

Schilderen is altijd mijn passie geweest. Sinds 1 april 2016 heb ik dan ook besloten om van mijn passie mijn werk te maken. Het was een spannende stap, maar grote uitdagingen ga ik niet uit de weg.

Via verschillende aannemers heb ik ervaring opgedaan in o.a. nieuwbouw, woningbouw, particuliere opdrachten en schadewerk. Op deze manier heb ik mij kunnen ontwikkelen tot ervaren allround schilder.

Waar ik het meest trots op ben? Mijn werk aan oude grachtenpanden in Amsterdam. Hier heb ik veel ervaring opgedaan als het gaat om zorgvuldig en respectvol omgaan met de historische waarden. Deze uitdaging heeft mij doen besluiten om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Met de vakmannen, die ik in mijn loopbaan heb leren kennen, heb ik een fijne samenwerking opgebouwd. Waar nodig pakken we samen grote projecten op!

Al met al ben ik erg blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Ik help u graag om uw woning of bedrijfspand weer van binnen en buiten te laten stralen. Ik ben klaar voor de klus, kom maar op!

Neem contact op