Diensten

Bij Schilder & Onderhoudswerk Toren wordt elk project vakkundig afgerond en streef ik naar perfectie. Met mijn passie en liefde voor het vak is geen uitdaging voor mij te groot.

Binnenschilderwerk

Is uw woning, bedrijfspand of kantoor toe aan een mooie, nieuwe uitstraling? Kwalitatief binnenschilderwerk vraagt om nodige kennis, vaardigheden maar ook materialen. Met mijn ruime ervaring in het binnenschilderwerk kijk ik samen met u naar de mogelijkheden, waaronder het schilderwerk aan: wanden, plafonds, kozijnen, deuren, trappen en meer.

Buitenschilderwerk

Het onderhoud en schilderwerk buitenshuis is essentieel voor de kwaliteit van het houtwerk rondom uw woning. Voor schilderwerk aan de buitenzijde van uw woning moet er met veel factoren rekening gehouden worden. Hierdoor krijg je niet alleen een mooie uitstraling maar gaat het ook weer jaren mee. Zo is uw woning weer bestand tegen alle weersinvloeden. Een duurzaam behoud van uw woning staat bij mij voorop.

Houtrot reparatie

Toch onverhoopt houtrot opgetreden? Dit is steeds vaker een veel voorkomend probleem. In vele gevallen is dit te repareren met reparatiemiddel. In sommige gevallen is dit niet mogelijk. Dan bent u ook voor het gedeeltelijk vervangen van houtwerk bij mij aan het juiste adres. Na reparatie ziet het er weer uit als nieuw en kan het weer jaren mee. Ik zal met u op voorhand altijd doornemen wat hierin de mogelijk of noodzakelijk is.

Glaswerk

Zijn uw oude ramen aan vervanging toe? of moet een beschadigd raam vervangen worden? Tijdens schilderwerkzaamheden komen problemen aan glaswerk vaak aan het licht. Dit kan vervelende gevolgen hebben voor uw schilderwerk. De kit kan loslaten met mogelijke houtrot tot gevolg. Als allround schilder behoort het plaatsen en leveren van glaswerk ook tot een van mijn diensten. In overleg met u kijken wij samen wat voor u de beste oplossing is.

Kitwerk

Kitten is een groot onderdeel van mijn vakgebied als schilder. Het goed aanbrengen van kit is het halve werk. Het voorkomt dat vocht kan binnendringen. Net als schilderwerk hebben kitvoegen ook onderhoud nodig. Na enkele jaren kunnen o.a. weersinvloeden ervoor zorgen dat de kit wordt aangetast. Bij het schilderwerk dat ik aanneem controleer ik het aanwezige kitwerk en vervang ik dit waar nodig is.